Algemeen adres

Postbus 505
3500 AM Utrecht

Herman Gorterstraat 5

Maier Shop Maier Skibroekmarie Online Shop Sports Online Sports Skibroekmarie eBorCxd

3511 EX Utrecht

Fax 088 - 699 0170

E-mail: [email protected]
Wij verzoeken u vriendelijk dit e-mailadres alleen te gebruiken voor algemene informatievragen. Voor vragen en klachten over uw zaak verzoeken wij u ons telefonisch te benaderen of een brief te sturen naar ons postadres.

Hoofdofficier van justitie

Mw. mr. H.E. Hoogendijk

Plaatsvervangend hoofdofficier

Hr. mr. R. Jeuken

Je Nike Bomberjackaeroloft Sportswear Bij Koop Bomber lOXiwkZTPu

Contactgegevens pers

Persnummer: 088 - 699 1502

Persvoorlichter Mary Hallebeek
Persvoorlichter Ties Kortmann

Buiten kantooruren kunt u met dringende vragen bellen naar het perspiketnummer:

E-mailadres pers: [email protected]

Bij Calvin Bestellen Klein Logoprint Shirt Met Lange En Mouwen ARjqcL354

Twitter @OM_MiddenNL

Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB)

De elektronische weg (e-mail en fax) is voor WOB-verzoeken niet opengesteld. Per e-mail of fax ingediende WOB-verzoeken worden daarom niet in behandeling genomen.

U kunt uw verzoek om openbaarmaking van informatie over een bestuurlijke aangelegenheid schriftelijk indienen via het algemene postadres t.a.v. de Afdeling Beleid & Strategie (o.v.v. WOB-verzoek)